Firman förtjänar det bästa.

Välkommen till en värld av transportbilar där du bestämmer. Med en paketlösning från Mercedes-Benz är det du och ingen annan som bestämmer hur ditt bilägande ska se ut – och vad din transportbil ska kosta. Prova olika alternativ och upptäck vad som verkligen gör en skillnad i vår nya kalkylator.

Börja räkna här


X-Klass

En stjärna bland pickuper

 Nu är den äntligen här. En robust och stark pickup med Mercedes-Benz stilrena design både in- och utvändigt. Njut av komforten oavsett var du tar dig fram. En perfekt pickup för tuffa uppdrag, likväl äventyr i vardagen.

Mer om X-Klass

Månadskostnad inkl. service från: 3.555 kr

Nya Sprinter

Öka försprånget

Nu har Nya Sprinter lanserats i Sverige. Modellen är uppkopplad på en helt ny nivå. Det blir också första gången Sprinter går att beställas som framhjulsdriven, utöver de bakhjuls- och fyrhjulsdrivna alternativen. Läs mer om möjligheterna med Mercedes nya transportbil.

Mer om Nya Sprinter

Månadskostnad inkl. service från: 2.845kr

Citan

Växer med uppgiften

Citan är transportbilen för smidiga uppdrag i city, med kompakta mått och stort lastutrymme. En transportbil som erbjuder smidig i- och urlastning, flexibilitet och hög transportkapacitet. Inget uppdrag är för litet. Läs mer Citan.

Mer om Citan

Månadskostnad inkl. service från: 1.605 kr

Vito

Visa vad du går för

Vito ger dig vad du behöver för att prestera till max. Med tre olika drivlinor, en helgalvaniserad kaross och en bränsleekonomi som slagit rekord är detta en transportbil att räkna med. Läs mer om våra kampanjerbjudanden för Vito.

Mer om Vito

Månadskostnad inkl. service från: 2.515 kr

V-Klass

Familjens nya tjänstebil

Ett perfekt val för en aktiv familj, eller en aktiv företagare! En minibuss med gott om plats, en behaglig miljö, smarta funktioner och avancerade säkerhetssystem. Läs mer om våra kampanjerbjudanden på V-Klass.

Mer om V-Klass

Månadskostnad inkl. service från: 4.755 kr

Kvalitet du kan lita på

Med Mercedes-Benz är du i trygga händer. Vi erbjuder transportbilar av högsta kvalitet som du kan lita på. Likaså service som alltid lever upp till världsklass och kompetent personal som alltid presterar. Vi vet vad som krävs för att få dina affärer att rulla. Med ett skräddarsytt utbud av servicetjänster är din transportbil väl omhändertagen.

Mercedes-Benz hjälper dig med både privatleasing och företagsleasing.

Spräcker förväntningarna – inte budgeten

Finansiering + service + försäkring

Mercedes-Benz paketlösningar samlar finansiering, service och försäkring i ett enda avtal för din transportbil. Paketen är enkla att skräddarsy efter dina behov och din verksamhet.

Mer om våra paket

Mercedes-Benz erbjuder service och underhåll för din transportbil. Kontakta våra återförsäljare eller auktoriserade verkstäder och få hjälp av Mercedes experter.

Serviceavtal

Glöm oväntade kostnader för din transportbil. Med ett Serviceavtal från Mercedes-Benz kan du öka lönsamheten i din vagnpark. Det innebär mindre pappersarbete för dig och större koll på kostnaderna för service- och reparationsarbeten.

Mer om Serviceavtal

Mercedes-Benz X-Klass pickup i silver med storstad i bakgrunden.

Varför välja en pickup?

Funderar du på att köpa en pickup som familjebil, arbetsbil eller transportbil för firman? Fördelarna är många. Utrymme, prestanda och framkomlighet för att bara nämna några.

Låt oss guida dig!

 

Mer om pickup

Begagnade transportbilar Mercedes-Benz Certified

Begagnat med stjärnglans

Köp en begagnad transportbil med samma trygghet och garantier som du får i en ny bil. Mercedes-Benz Certified är ett program som garanterar kvaliteten i våra bästa begagnade transportbilar.

Mer om Mercedes-Benz Certified

Mercedes-Benz Transportbilar Sverige

Mercedes-Benz erbjuder ett brett utbud av nya och kvalitetssäkrade begagnade transportbilar. Våra transportbilar finns i olika modeller och utföranden för att hjälpa din verksamhet med varierade uppdrag. Vi erbjuder även paketlösningar med finansiering, bilservice och bilförsäkring för din transportbil.