• Vi har kollat allt du kan tänka dig. Och lite till.

Köp en begagnad transportbil med samma trygghet och garantier som du får i en ny bil. Det är kärnan i Mercedes-Benz Certified, ett program som garanterar kvaliteten i våra bästa begagnade transportbilar.

Alla Certified-bilar är nyare än 6 år och har rullat max 16 000 mil. Det är helt enkelt fråga om våra allra bästa begagnade bilar. Därför kan vi också garantera funktionen – precis som vi gör med en ny bil.

När du köper en Certified-transportbil får du en garanti på upp till 24 månader. Vid eventuella reparationer används uteslutande Mercedes-Benz Original reservdelar för att bevara kvaliteten. Vi ser också till att din bil är servad, och att alla tekniska tester och värden är aktuella. En Certified-transportbil är helt enkelt en begagnad Mercedes-Benz transportbil i toppskick.

Ladda ner broschyr


Vad gör en transportbil till Certified?

 • Garanti

  - Alla Certified-transportbilar levereras med en garanti på upp till 24 månader eller 30 000 mil, beroende på vad som inträffar först.

  - Snabb och kompetent reparation på en auktoriserad Mercedes-Benz verkstad.

  - Vid reparation används endast Mercedes-Benz Original reservdelar.

 • Vägassistans

  - Mercedes-Benz egen assistansservice MobiloVan hjälper dig på vägen. MobiloVan gäller i 24 månader från datumet för första registrering. Därefter gäller MobiloVan från en service till nästa aktuella service som utförs av en auktoriserad verkstad, i upp till 30 år.1

 • Bytesrätt

  - För att du ska vara helt säker på att du valt rätt transportbil får du 10 dagars provperiod. Om du känner att bilen inte passar dina behov kan du lämna tillbaka den och få hjälp med att hitta en annan modell.2

 • Servicehistorik

  - Kollad och klar, inifrån och ut: varje Certified-transportbil är grundligt undersökt och testad, både tekniskt och kosmetiskt av en auktoriserad verkstad. Därför behöver du heller inte lämna in den till service inom de 3 första månaderna eller 500 mil.

 • Kontrollbesiktning

  - Vi ser till att tekniska tester och utsläppstester alltid är uppdaterade och aktuella för varje Mercedes-Benz Certified-transportbil.

  - Du kan lita på att tekniken i din transportbil lever upp till dina förväntningar.

 • Fordonshistorik

  - Certified innehåller inga överraskningar. Varje bil ger dig full inblick i tidigare ägare, mätarställning, olyckor och skador.

 • Provkörning inom 24 timmar

  - Den som väntar på något gott ska inte behöva vänta länge. Därför ser vi till att du kan provköra alla Certified-bilar på lager redan nästa arbetsdag.

 • Inbyteserbjudande

  - Certified är en bra affär för alla parter. När du väljer Certified ger vi dig ett bra pris på din gamla transportbil oavsett märke.

 • Finansiering

  - Behöver du hjälp med att finansiera din Certified-transportbil? Mercedes-Benz Finans erbjuder attraktiva och flexibla finansieringsalternativ som är anpassade efter din verksamhet och dina önskemål.

 • Mercedes PRO

  - Mercedes PRO ger dig tillgång till viktig information från bilen, och ser till att du har full koll på hela din fordonsflotta.

  - Din Certified-transportbil utrustas med en PRO-adapter utan kostnad och ger dig möjlighet att koppla upp dig mot bilen för att kontrollera fordonets status, position och mycket mer.

  - Din återförsäljare hjälper dig med installation och uppkoppling via din smartphone.

1 MobiloVan villkor gäller.

2 Ingen kontantersättning. Begränsad körsträcka – kontakta din återförsäljare för mer information.Hitta din begagnade transportbil här

Mercedes-Benz Certified finns bara hos auktoriserade Mercedes-Benz återförsäljare. Vår sökmotor hjälper dig hitta din begagnade transportbil.

Hitta din bil