• Nya Sprinter är uppkopplad
    och redo med Mercedes PRO.

Upptäck en ny digital värld av fordonsadministration. För att göra ditt arbete så smidigt som möjligt kan nya Sprinter beställas med uppkopplade lösningar redan från fabrik. Läs mer om alla fördelar och nyttan med att koppla upp bilen till Mercedes PRO connect som finns i nya Sprinter från mitten av 2018.


En uppkopplad skåpbil. Upptäck fördelarna.

Läs mer om alla fördelar en uppkopplad skåpbil för med sig. Mercedes PRO connect ger dig transparens, kontroll och stöd så att vardagens arbete kan flyta på ännu mer effektivt.

  • Nya Sprinter

Vill du veta mer om nya Sprinter?

Upptäck utbudet av nya Sprinter direkt hos din återförsäljare eller online hos Mercedes-Benz. Läs mer om Sprinter skåpbil, flakbil, chassi och tourer.

Hitta återförsäljare Nya Sprinter Mercedes PRO Adapter. Alternativet för äldre modeller.

Söker du en passande konnektivitets- och vagnparkslösning för dina Mercedes-Benz Sprinter eller Mercedes-Benz Vito? Med Mercedes PRO Adapter kan du koppla upp din transportbil och få tillgång till samma digitala tjänster som Nya Sprinter. Läs mer om Mercedes PRO Adapter och Mercedes PRO Adapter-app för förare. 

Mercedes PRO Adapter


1 Mercedes PRO connect App får inte användas under körning. Det finns risk för att föraren blir distraherad och utsätter sig själv och andra för fara. Observera också lagbestämmelserna i landet där du befinner dig. 
2 Beroende på regional tillgänglighet.
3 Tillhandahållandet av tjänster i kombination med den integrerade kommunikationsmodulen beror på mobiloperatörens täckning.


Support
E-post: mproconnect.swe@cac.mercedes-benz.com
Telefon: 00 800 3 7 77 77 77*
*Du når oss mån-sön dygnet runt.