• Meredes-Benz nya Sprinter är utrustad med den digitala tjänsten Mercedes PRO. Med Mercedes PRO kan förare och vagnsparkschefer enkelt kommunicera sinsemellan. Kommunikationsmodulen (LTE) ger en stabil och snabb anslutning mellan bilen och internet. Det används för Mercedes-Benz nödanropssystem, Live Traffic Information och alla övriga tjänster inom Mercedes PRO connect.

    Nya Sprinter är uppkopplad
    och redo med Mercedes PRO.

Snabb anslutning till internet

Det fast monterade SIM-kortet i PRO kommunikationsmodulen (LTE) ger en stabil och snabb anslutning mellan bilen och internet. Mercedes PRO connect ger dig transparens, kontroll och stöd så att vardagens arbete kan flyta på ännu mer effektivt.


Åtta smarta paket från Mercedes PRO connect.

Mercedes PRO connect erbjuder 19 olika servicetjänster för ditt fordon och vagnparkshantering. Vi har skapat åtta smarta paket för att göra det enkelt för dig att välja de funktioner som är viktigast för dig. Kombinera som du vill!


Nya Sprinter kommer i tre utföranden. Från vänster till höger presenteras Sprinter Skåpbil i silver, Sprinter Tourer i silver och Sprinter Chassi i silver utomhus på en uppfart.

Så kommer du igång med Mercedes PRO connect i nya Sprinter.

Vill du använda de många fordons- och vagnparkslösningarna i din Nya Sprinter?

Praktisk vägledning, frågor och svar samt alla detaljer kring förutsättningar och tekniska krav avseende montering och användning av Mercedes PRO connect hittar du här:

Läs mer


Vill du veta mer om nya Sprinter?

Upptäck utbudet av nya Sprinter direkt hos din återförsäljare eller online hos Mercedes-Benz. Läs mer om Sprinter skåpbil, flakbil, chassi och tourer.

Hitta återförsäljare Nya Sprinter 


Mercedes PRO Adapter. Alternativet för äldre modeller.

Söker du en passande konnektivitets- och vagnparkslösning för dina Mercedes-Benz Sprinter eller Mercedes-Benz Vito? Med Mercedes PRO Adapter kan du koppla upp din transportbil och få tillgång till samma digitala tjänster som Nya Sprinter. Läs mer om Mercedes PRO Adapter och Mercedes PRO Adapter-app för förare. 

Mercedes PRO Adapter

1 Mercedes PRO connect App får inte användas under körning. Det finns risk för att föraren blir distraherad och utsätter sig själv och andra för fara. Observera också lagbestämmelserna i landet där du befinner dig. 
2 Beroende på regional tillgänglighet. 3 Tillhandahållandet av tjänster i kombination med den integrerade kommunikationsmodulen beror på mobiloperatörens täckning.

Support
E-post: mproconnect.swe@cac.mercedes-benz.com
Telefon: 00 800 3 7 77 77 77*
*Du når oss mån-sön dygnet runt.