Nya Sprinter är en digital bil som levereras med ett välutvecklat infotainmentsystem - underhållning och information i ett - som man enkelt navigerar via den stora pekskärmen.

Nya Sprinter - den digitala transportbilen

Nya Sprinter är utrustad med digitala tjänster som ger dig full kontroll. Utbudet för kommunikation och underhållning omfattar till exempel smartphonehållare, multimediesystem med stor pekskärm med hög upplösning, snabb navigation på hårddisk med 3D-kartvisning och integrering av smartphone.

Underhållning i Nya Sprinter

Sprinter Skåpbil i silver i en modern stadsmiljö, utrustad med Mercedes PRO i grundutförandet.

Digitala tjänster för en lönsammare verksamhet

Eftersom digitala lösningar är en del av det moderna arbetslivet har vi utrustat Sprinter med en integrerad kommunikationsmodul som utgör den tekniska basen för en konstant internetanslutning i bilen. Det innebär att du kan använda aktuella och kommande tjänster från Mercedes PRO.

Mercedes PRO öppnar nya möjligheter med ett utbud av optimalt sammankopplade, skräddarsydda tjänster samt digital service som gör att affärerna flyter på smidigare och snabbare med ökad produktivitet. Du får fördelar såsom minimerade stilleståndstider tack vare förutseende servicehantering och en digital körjournal som hjälper dig att hålla ordning på det administrativa. Detta gör att du kan koncentrera dig på kärnan i din verksamhet.

Mercedes PRO i Sprinter