Vito

Visa vad du går för

Vito ger dig vad du behöver för att prestera. Med tre olika drivlinor, en helgalvaniserad kaross och en bränsleekonomi som slagit rekord. Läs mer om våra kampanjerbjudanden för Vito.

Läs mer

Citan

Växer med uppgiften.

Citan är stadstransportbilen med kompakta mått och stort lastutrymme. Transportbilen som erbjuder smidig i- och urlastning, flexibilitet och hög transportkapacitet.

Läs mer

Nya Sprinter

Öka försprånget.

Senare i år kommer Nya Sprinter till Sverige. Modellen är uppkopplad på en helt ny nivå. Det blir också första gången Sprinter går att beställas som framhjulsdriven, utöver de bakhjuls- och fyrhjulsdrivna alternativen.

Läs mer

V-Klass

Familjens nya tjänstebil

Ett perfekt val för en aktiv familj, eller en aktiv företagare! Gott om plats, en behaglig miljö, smarta funktioner och avancerade säkerhetssystem. Läs mer om våra kampanjerbjudanden på V-Klass.

Läs mer

Begagnade bilar

Mercedes-Benz Certified.

Köp en begagnad transportbil med samma trygghet och garantier som du får i en ny bil. Det är kärnan i Mercedes-Benz Certified, ett program som garanterar kvaliteten i våra bästa begagnade transportbilar. 

Läs mer

X-Klass

En stjärna bland pickuper

Nu är den äntligen här. En robust och stark pickup med Mercedes stilrena design både in- och utvändigt. Njut av komforten oavsett var du tar dig fram.

Läs mer