Låt Nya Sprinter blir din nya arbetsplats

Skräddarsy din Sprinter efter dina personliga preferenser


Bilsäten med hög komfort

Det finns fyra olika förarsäten att välja mellan, som dessutom kan personanpassas ytterligare med nackskydd som går att ställa in i fyra olika lägen. Det finns även ett valbart komfortförarsäte, ett elektriskt inställningsbart förarsäte och ett luftfjädrat säte i komfortutförande, som erbjuder svankstöd i fyra lägen. 


Överskådlig förarhytt

Ordning i förarhytten får man med det moduluppbyggda förvaringskonceptet med lättåtkomliga förvaringsfack – som tillval med lock och kopphållare – och en smart multifunktionsbox som gör det smidigt att utföra skrivarbete i bilen. Du har även möjlighet att välja till ett förvaringsfack för smartphone med trådlös laddning. 


Arbetsbil med bra ventilation

För att temperaturen alltid ska kännas behaglig kan du välja mellan en halv- eller helautomatisk klimatanläggning. Till passagerarutrymmet finns tre olika takklimatanläggningar som tillval, bland annat en anläggning med extra hög kapacitet. De här och många fler utrustningsmöjligheterna erbjuder allt du kan önska för att förare och passagerare ska trivas i Sprinter.

Bygg din Sprinter