Design bakom Nya Sprinter


Snygg och smart bildesign

Nya Sprinter har en tilltalande, klar och modern utformning av alla ytor samt väl avvägda proportioner. Det som är mest iögonfallande är den karakteristiska fronten med en stor, central Mercedes-stjärna. Tack vare den moderna utformningen har man även kunnat förbättra bilens luftmotstånd, vilket kan sänka bränsleförbrukningen.

Sätt personlig prägel på din Sprinter

Om du vill göra bilens design mer individuell kan du välja till bland annat LED-strålkastare med tillhörande bakljus delvis i LED-teknik, kromad kylargrill, lättmetallfälgar samt stötfångare och monteringsdelar lackerade i bilens kulör. Dessutom finns ett stort utbud av lacker och speciallacker. Allt detta ger möjlighet till en fordonsdesign som i stor utsträckning kan anpassas efter individuella önskemål och för att passa just ditt företag perfekt.


Din nästa Sprinter. Skåpbil, chassi eller minibuss?

Nya Sprinter kan redan från fabrik levereras i fler än 1.700 olika utföranden. Skåpbil, flakbil, chassi eller tourer med upp till 5,5 ton totalvikt och hjulbaser från 3,25 till 4,32 meter. Det går också att få Sprinter som buss med upp till 20 sittplatser.

 • Nya Sprinter Skåpbil i silver, parkerad på gatan i en stadsmiljö omgiven av modern arkitektur.

  Sprinter skåpbil

  Sprinter Skåpbil kan du lasta över mycket arbete på! Skåpbilen finns i tre axelavstånd, fyra chassilängder, tre olika takhöjder och flera viktversioner.

  Mer om Nya Sprinter skåpbil

 • Nya Sprinter Chassi i vitt, ute på uppdrag.

  Sprinter chassibil

  Sprinter Chassibilar finns med antingen enkelhytt eller dubbelhytt. För att kunna välja den påbyggnation som passar dig finns bilen med antingen standardram eller låg ram. Du kan även välja mellan tre olika axelavstånd.

  Mer om Nya Sprinter chassibil

 • Nya Sprinter City Tourer i silver, parkerad på gatan i en stadsmiljö omgiven av höghus.

  Sprinter tourer

  Sprinter tourer är en kombibil som passar utmärkt som minibuss i taxi- och turistnäringen, som shuttlebuss eller för företagets personaltransporter. Beroende på vilka säten som väljs finns det plats för upp till nio personer i den rymliga kupén.

  Mer om Nya Sprinter tourer