• Mercedes-Benz X-Klass pickup i silver med storstad i bakgrunden.

    Pickup

    Går du i tankarna om att köpa en pickup? Låt oss guide dig!

Varför välja en pickup?

En allsidig bil som förenar både nytta och nöje.

Funderar du på att köpa en pickup som familjebil? Med en pickup är utrymme aldrig ett problem. X-Klass generösa dubbelhytt rymmer upp till fem personer. Äntligen får ni plats med all tänkbar utrustning inför fotbollsträningen, skidsemestern eller andra äventyr i vardagen. Med en pickup på uppfarten behöver du aldrig mer kompromissa och fundera om saker får plats eller inte. 

Eller söker du en ny bil i arbetet? Som arbetsfordon är pickup en perfekt följeslagare för diverse transportuppdrag. Tack vare pickupens rymliga flak kan du transportera gods inom olika industrier, såsom entreprenad, jordbruk, skogsbruk eller annan typ av transport. Med pickup får du även framkomlighet som är få förunnad. Mercedes-Benz X-Klass pickup kommer med 4MATIC fyrhjulsdrift i grundutförandet.

Boka provkörning

Utforska X-Klass

Mercedes X-Klass är en kraftfull pickup som erbjuder allt du kan önska avseende teknik, design och komfort. En äkta designupplevelse - utifrån och in. Läs mer om X-Klass exteriör och interiör, och upptäck de noga utvalda materialvalen och detaljerna i kupén likväl de polerade kurvorna i fronten. Tillåt dig bländas av denna skönhet.

Läs mer om X-Klass

Backkameran i Mercedes-Benz X-Klass.

Exteriördesign

X-Klass har en unik Mercedes-Benz design. Den imponerande fronten pryds av den ikoniska Mercedes-stjärnan, ett framträdande underredsskydd, imponerande powerdomes och strålkastare som lämnar avtryck. Tydliga detaljer som ger vår pickup ett utseende man minns.

Interiören i Mercedes-Benz X-Klass.

Interiördesign

Njut av lyxig komfort. Luta dig tillbaka i säten med intuitivt placerade reglage. Under varma dagar kan du hålla temperaturen nere i pickupen, tack vare den noga genomtänkta klimatiseringen i kupén. Dela nytta med nöje. I X-Klass pickup hittar du ett modernt multimediesystem och uppkopplade tjänster från Mercedes me connect. Allt för att göra din vardag lite smidigare.

En pickup med övertygande prestanda.

Som ägare av en X-Klass vill du aldrig sitta still. Stig in, starta och känn drivkraft redan från låga varvtal. Denna pickup ger dig körglädje under varje meter och får dig att längta efter nästa kurva. Kör säkert och stabilt oberoende av väglag. Med 4MATIC fyrhjulsdrift tar du dig snabbt och smidigt fram till önskad destination. X-Klass pickup sviker dig aldrig.

x-klass-v6-motor-kordynamik

Kördynamik

Upplev följsamhet som aldrig tidigare. X-Klass har ett fantastiskt samspel mellan fjädring, styrning och körning. De utställda hjulhusen med breda däck bidrar till stor spårvidd vilket understödjer X-Klassens höga tvärdynamik. Med mycket kraft kommer även ansvar. Denna pickup är därför utrustad med ett högpresterande bromssystem av världsklass.

Läs mer om kördynamik

x-klass-v6

Extra muskler

X-Klass är nu uppdaterad med nya muskler. En kraftfull och imponerande V6 motor som passar som handen i handsken för en pickup som denna. X-Klass 350 d har fem körlägen för extra komfort och anpassning beroende på hur, var och när du kör din pickup. Visa extra omsorg med läget "Eco" då man ändrar växlarna med extra låga motorvarv. Eller åk ut på fartfyllda äventyr med läget "Offroad" och upplev hur utmanande terräng inte längre är en utmaning.

Läs mer om V6 motor

Gör din pickup extra personlig.

X-Klass har flera utrustningsvarianter med tydligt differentierade designversioner och stor möjlighet till individuell utformning. För det viktiga är att din pickup tillgodoser dina behov, likväl personliga stil och smak. Upptäck vad POWER Line och PROGRESSIVE Line har att erbjuda.

Mercedes-Benz X-Klass POWER Line V6 pickup.

POWER Line V6

Möt X350d POWER Edition 4MATIC. En kampanjmodell av vår ikoniska pickup, med en kraftfull V6-motor och permanent fyrhjulsdrift. Det betyder mer kraft, mer vridmoment och fler fuktioner. Utrustningen sätter en helt ny nivå för design, komfort och högkvalitativt utseende. Upplev äkta körglädje med DYNAMIC SELECT, smidigheten med KEYLESS-GO, THERMOTRONIC automatisk klimatanläggning och Audio 20 CD med touchpad. Vad mer kan man önska sig?

Läs mer om POWER Line V6

Mercedes-Benz X-Klass PROGRESSIVE Line pickup i rött från sidan.

PROGRESSIVE Line

Möt en mångsidig trendsättare bland pickuper. PROGRESSIVE lämpar sig för tuffa uppdrag i arbetet såväl som spontana äventyr med nära och kära. Denna pickup utmärker sig med mycket hög utrustnings- och komfortnivå. Valfri utrustning kan smidigt fästas på flaket med hjälp av lastsäkringsskenorna i sidolämmarna. Missa inte kompassen i backspegeln som visar att du är på helt rätt väg.

Läs mer om PROGRESSIVE Line