Koppla upp din bil till Mercedes-Benz digitala tjänster, med Mercedes PRO Adapter.

Koppla upp dig mot framtiden med Mercedes PRO Adapter

Mercedes PRO Adapter är en kompakt maskinvarulösning för eftermontering. Den kan enkelt eftermonteras i utvalda modeller av Mercedes-Benz transportbilar1. Det ger dig och dina nuvarande bilar tillgång till den uppkopplade världen av Mercedes PRO connect.


De fem Mercedes PRO connect-tjänsterna.

Vårt utbud

 • Mercedes PRO fordonsstatus ikon

  Fordonsstatus

  Översikt över status och användningen av bilarna i vagnparken tack vare överföring, bearbetning och analys av fordonsdata.

 • Mercedes PRO fordonslogistik ikon

  Fordonslogistik

  Överföring av fordonets position och inställning av geofences som informerar vagnparkschefen när ett fordon kör in i eller lämnar ett definierat område. Information om trafiksituationen.

 • Mercedes PRO vagnparkskommunikation ikon

  Vagnparkskommunikation

  Möjlighet att skicka meddelanden, adresser och telefonnummer mellan verktyget för fordonsadministration och förarens Mercedes PRO Adapter-app2 .

 • Mercedes PRO servicehantering ikon

  Servicehantering

  Information om kommande service och tillhandahållande av lämpliga erbjudanden från Mercedes-Benz återförsäljaren.

 • Mercedes PRO digital körjournal ikon

  Digital körjournal

  En digital lista över tidigare körningar gör det lättare att skilja mellan privata körningar och körningar i tjänsten, vilket underlättar självdeklarationen.


Med Mercedes PRO har du en tydlig överblick av alla fordon i fordonsparken och kan analyser och planera körningar ännu mer effektivt via smartphone, läsplatta eller desktop.

Hur fungerar Mercedes PRO connect i praktiken?

Det ska vara enkelt att överblicka och styra sin verksamhet. Se här hur verktyget för fordonsadministration och Mercedes PRO App fungerar.

Läs mer

Koppla upp din bil till Mercedes-Benz digitala tjänster, med Mercedes PRO Adapter.

Så kommer du igång med Mercedes PRO Adapter.

Vill du eftermontera Mercedes PRO Adapter i dina nuvarande Mercedes-Benz transportbilar? Praktiska vägledning samt detaljer kring förutsättningar och tekniska krav avseende montering och användning av Mercedes PRO connect hittar du här:

Läs mer

Vill du eftermontera Mercedes PRO Adapter i din bil? Boka en tid enkelt online!

Avtala tid online.

Vill du eftermontera Mercedes PRO Adapter i din bil? Boka en tid enkelt online!

Boka tid

1 Mercedes PRO Adapter finns till Vito 639 fr.o.m. 11/2010, till Vito 447 fr.o.m. 10/2014 och till Sprinter 906 fr.o.m. 04/2006. Mercedes PRO Adapter kan inte användas för Mercedes-Benz transportbilar som kan fås från fabrik med kommunikationsmodulen (LTE) för digitala tjänster (JH3).
På bilar som har utrustningen motortomgång utan nyckel (MW1) är funktionerna begränsade för tjänsterna "Digital administration" och "Digital körjournal". När funktionen motortomgång utan nyckel är aktiv registreras endast en körning.

2 Mercedes PRO Adapter-appen får inte hanteras under körning. Följ alltid gällande nationella lagar om användning av smartphone i bilen under körning.

 

Support
E-post: mproconnect.swe@cac.mercedes-benz.com
Telefon: 00 800 3 7 77 77 77*
*Du når oss mån-sön dygnet runt.