Business Class för familjen.

V-Klass är en biljett till lite skönare bilresor. Den är lika bekväm på familjeresan som på tjänsteresan. För i V-Klass finns det gott om plats för hela familjens liv med kompisar och aktiviteter. Du får plats med ett helt knattelag och alla fotbollar. Samtidigt kan V-Klass fungera som en utmärkt arbetplats under veckan. Om än en väldigt stilren sådan.

Boka provkörning


Mercedes-Benz V-Klass är en lyxig familjebil som tar rollen som husets familjelimousin när alla ska ut på äventyr.

Familjelimousin.

I V-Klass får du plats med både familj, kompisar, hunden, hockeytrunken och allt annat bagage. Och ni åker med stil. Det finns plats för upp till åtta fullvuxna personer i en komfortabel kupé med många smarta funktioner. Dessutom har V-Klass några av världens mest avancerade säkerhetssystem.

Beställ broschyr

Mercedes-Benz V-Klass ratt gör bilen ännu mer lättkörd.

Ovanligt lättkörd.

De olika systemen för körhjälp och säkerhet i V-Klass är helt synkroniserade med varandra och underlättar för dig som förare i alla lägen. Som t ex sidvindsassistenten som hjälper dig vid plötsliga, kraftiga vindbyar från sidan på exempelvis broar eller vid omkörning av lastbilar eller bussar. V-Klass ser till att du och din familj kommer dit ni vill, både säkert och bekvämt.

Boka provkörning


  • Mercedes-Benz V-Klass är en bränslesnål familjebil. Här syns V-Klass i ett silvrigt utförande.

Smidig och bränslesnål i alla lägen.

Oavsett vilken dieselmotor du väljer får du låg bränsleförbrukning* och en mycket lättkörd bil, känslan är att det är vanlig personbil du kör.

* Bränsleförbrukning blandad körning: 5,9–6,7 l/100 km; CO2-utsläpp blandad körning: 154-177 g/km.

Boka provkörning

  • Interiören i Mercedes-Benz V-Klass ger dig möjligheten att vända baksätena mot varandra och fälla upp ett praktiskt bord mellan passagerarna.

Flexibilitet i vardagen.

Ena dagen kör du en tjänstebil, nästa dag en familjebuss. Det är så V-Klass är, du transformerar den helt efter dina behov. Här och nu. Tack vare stolskonceptet med 6, 7 eller 8 vändbara sittplatser får du stor flexibilitet. Och du plockar du ut alla stolarna bak får du ett enormt lastutrymme. En annan smart underlättare i vardagen är EASY-PACK elbaklucka som öppnas och stängs elektriskt med en knapp på bilnyckeln.


Bygg din bil


Kliv in i nya V-Klass.

Med V-Klass lyfter vi kombinationen funktion och design till en högre nivå. De yttre formerna lovar något extra vilket också följs upp invändigt där exklusiva material och snygga, smarta lösningar dominerar. Dra muspekaren över bilden för att njuta av det inre av V-Klass.


Mercedes-Benz V-Klass har dödvinkelassistent som hjälper föraren att upptäcka faror snett bakom bilen när du svänger eller byter fil.

Ögon i nacken.

Dödvinkelassistenten hjälper dig att upptäcka faror snett bakom bilen när du svänger eller byter fil. Om en annan bil eller motorcykel, eller vilket fordon som helst, finns inom det övervakade området tänds en varningssymbol i ytterbackspegeln.

Mercedes-Benz V-Klass är utrustad med en 360°-kamera som hjälper föraren upptäcka hinder vid parkering eller andra ställen där det är trångt om utrymme.

360°-kamera.

360°-kameran visar området intill bilen – även uppifrån och under fönsterkanterna. På så sätt hjälper den dig att upptäcka hinder vid parkering eller andra ställen där det är trångt om utrymme.

Mercedes-Benz V-Klass erbjuder körhjälp med bland annat sidvindsassistent. Detta underlättar körningen och ökar säkerheten.

Parkeringsmästaren.

Den aktiva parkeringsassistenten hittar de parkeringsfickor som är i rätt storlek, och styr sedan automatiskt in bilen, både vid fickparkering och parkering på tvären. Du behöver bara växla.

Boka provkörning


Vilken är din Edition?

Grundversionen i V-Klass har omfattande utrustning, exklusiva material och fulländad design. Men för dig med mycket höga krav finns designversion AVANTGARDE EDITION som bjuder på lite extra lyx och elegans. Och i EXCLUSIVE EDITION får du extra allt av allt. Det finns en V-Klass för alla önskemål. 

Avantgarde Edition.

Utöver allt som ingår i SE Edition får du här bland annat elektrisk öppning/stängning av bakluckan,  öppningsbart fönster i bakluckan, Agility Control fjädring och LUGANO läderklädsel.

Läs mer

V220 CDI Avantgarde Edition, Lång (163 hk)
Från (inkl moms)539.900 kr
V250 CDI Avantgarde Edition, Lång (190 hk)
Från (inkl moms)557.900 kr

SE Edition.

I grundutrustningen för SE Edition ingår mycket som sällan är standard i andra bilar. Såsom aktiv parkeringsassistent, trötthetsvarnare, sidvindsassistent, backkamera och mycket mer. Och givetvis 7G-TRONIC PLUS automatväxellåda.

Läs mer

V220 SE Edition, Lång (163 hk)
Från (inkl moms)483.900 kr
V250 SE Edition, Lång (190 hk)
Från (inkl moms)500.900 kr

Exclusive Edition.

Det här är bilen för dig som bara nöjer dig med det bästa. Här finns i princip extra allt av allt. Exclusive Edition har Avantgarde Edition som grund, men här får du även Burmester® Surround Sound System, 19” lättmetallfälgar, panoramatak i glas, klimatiserade säten i passagerarutrymmet, mittkonsol med kylfack och mycket mer.

Läs mer

V250 Exclusive Edition, Lång (190 hk)
Från (inkl moms) 774.900 kr

Fleet Edition.

Den här bilen är identisk med V-Klass SE Edition, men är en av de specialpaketerade tjänstebilar som vi erbjuder våra företagskunder. FleetEdition är nettoprissatta bilar till juridiska personer och kan inte kombineras med ramavtal eller andra rabatter. 

Läs mer

V220 d, Lång (163 hk)
Från (inkl moms) 449.900 kr

Tilläggspaket V-Klass.

Har du speciella önskemål om utrustning eller liknande kan du bygga din egen V-Klass här.

Bygg din V-Klass

Extra lång (Extra lång går ej att få till Exclusive Edition)
10.000 kr
Fyrhjulsdrift 4MATIC
41.600 kr

AMG Tilläggspaket V-Klass.

I AMG paketet ingår

  • AMG tröskellåda
  • AMG dekorlister
  • AMG taklister
  • AMG lättmetallfälgar 8J x 19''
AMG Tilläggspaket för Exclusive Edition3
Från:16.500 kr
AMG Tilläggspaket för Avantgarde Edition3
Från:36.000 kr
AMG Tilläggspaket för SE Edition3
Från:42.800 kr

Mercedes-Benz V-Klass familjebil i silver. Föraren på väg in i bilen med solsken i bakgrunden.

Serviceavtal till V-Klass

Njut av livet – låt oss ta hand om din Mercedes-Benz

 Säkert: Hos oss är din Mercedes i trygga händer och vi håller den i toppskick.

Förutsägbart: Tack vare fasta månadsavgifter och transparens får du full kontroll över kostnaderna.

Bekymmerslöst: Du kan alltid lita på din bil och känna dig trygg ute på vägarna.

Räkna ut ditt pris


Finansiering.

ModellV220 SE EditionV250 SE EditionV220 Avantgarde EditionV250 Avantgarde EditionV250 Exclusive Edition
Pris inkl. moms från483.900 kr500.900 kr539.900 kr557.900 kr774.900 kr
Tillägg för extra lång10.000 kr10.000 kr10.000 kr10.000 kr-
Tillägg för 4MATIC41.600 kr41.600 kr41.600 kr41.600 kr41.600 kr
Billån+¹ från4.755 kr4.905 kr5.265 kr5.435 kr7.435 kr
Leasing+¹ från3.785 kr3.905 kr4.195 kr4.325 kr5.925 kr
Förmånsvärde² från3.142 kr3.288 kr3.617 kr3.771 kr5.525 kr
SpecifikationLång (163 hk)Lång (190 hk)Lång (163 hk)Lång (190 hk)Lång (190 hk)


Alltid med V-Klass Edition:
Automatväxellåda 7G-TRONIC PLUS • Farthållare •17’’ lättmetallfälgar • 7-sitsig • Sidvindsassistent • BlueEFFICIENCY-paket • Tonade rutor • ECO start/stopp-system • Radio CD med med navigation • Garmin MAP PILOT • Skjutdörrar höger och vänster sida • Trötthetsvarnare • LED bak- och bromsljus • Sportchassi • Läderklädd multifunktionsratt • Live Traffic • Aktiv parkeringsassistent • Backkamera • Intelligent belysningssystem (ILS) • Mittkonsol lyx med rollo • Remote Online • Nöduppringning

Alltid med Avantgarde Edition: (Utöver V-Klass Edition)
Elektrisk öppning/stängning av baklucka • Bagagehylla • Öppningsbart fönster i bakluckan • Automatisk klimatanläggning • Adaptivt chassi • LUGANO läderklädsel • Panelbelysning

AMG-Paket

Lägg till AMG-paket3 Pris inkl. moms
AMG tröskellåda • AMG dekorlister • AMG takspoiler
• AMG lättmetallfälgar 8J x 19”
 
Edition42.800 kr
Avantgarde Edition36.000 kr
Exclusive Edition16.500 kr
¹ Mercedes-Benz Billån+/Leasing+ (inkl Service Compact) via Mercedes-Benz Finans. 36 mån/max 7 500 mil, restskuld/restvärde 45 %, kontant/1:a förhöjd avg. 30 %, rörlig ränta (december 2018), effektiv ränta 6,10%. Leasingavgift exkl. moms. Reservation för sedvanlig kreditprövning. 
² Beräknat förmånsvärde för inkomståret 2018 vid 50 % marginalskatt.
3 Kan bara fås med tillvalet metalliclack.

 

Räkna här


Nyheter

Nya V-Klass får ännu mer komfort.

Nu har Mercedes-Benz V-Klass fått en rejäl uppdatering. Märkets rymligaste modell blir nu ännu bekvämare och får både nya designelement…

Läs mer

Tufft, vackert och utmanande! Mercedes-Benz och Åre Extreme Challenge i exklusivt samarbete.

Varje sommar, första helgen efter midsommar, sedan 1997 kommer motionärer och en stor del av världseliten inom multisport till Åre.…

Läs mer

Mer spännande med tjejer i toppen än killar i mellanklassen.

Damidrotten har alltid stått i skuggan av herrarnas sport. Men något håller på att hända. Fler och fler tjejer tar…

Läs mer