Välkommen till nya X-Klass.

Den första pickupen med en stjärna i fronten.

Nya X-Klass är en fullfjädrad pickup. Och samtidigt en fullfjädrad Mercedes-Benz, som levererar allt du förväntar dig av teknik, design och komfort. En solid stegram och bred spårvidd bidrar till att bilen presterar i tuffa förhållanden. Laster upp till 1 000 kg, eller en släpvagn på 3,5 ton, är inga problem.

Din från 3.555 kr/mån. inkl. service.

Nu med V6-motor

I höst händer det. Vår pickup X-Klass lanseras med V6-motor och permanent fyrhjulsdrift. Med 258 hästkrafter får du kraft och stil till de allra tyngsta jobben. 

X350 d 4MATIC har allt du kan förvänta dig av en X-Klass - och mer. Mer kraft. Mer vridmoment. Fler funktioner som standard. En mycket mer lyhört åk. För dem som visar vägen, istället för att följa den.

Läs mer

X-Klass översikt.

Interiören i Mercedes-Benz X-Klass.

Börja din resa.

Redan från start möjliggör det valfria KEYLESS-GO-systemet att du kan öppna och starta fordonet bara genom att ha den elektroniska nyckeln med dig. Igångkörningsassistenten hjälper föraren vid start i branta sluttningar.

Under resan.

Under resan skapas den perfekta körarmiljön i två olika zoner genom den automatiska klimatkontrollen THERMOTRONIC (tillval). Tack vare komfortfjädring och säten som är individuellt och elektriskt justerbara med ländryggstöd och sätesuppvärmning, blir även långa resor en bekväm upplevelse för passagerarna. Samtidigt erbjuds information och underhållning med de moderna systemen COMAND Online, Audio 20 USB och Audio 20 CD-radio och navigationssystem, tillsammans med de uppkopplade tjänsterna från Mercedes me-anslutningen.

Kördynamik

Utrusta din Mercedes-Benz X-Klass med parkeringspaket med 360° kamera parkeringen och manövreringen lätt och smidig. Se och manövrera enkelt med hjälp av vyn via skärmen på instrumentpanelen.

Framme vid målet

När du har nått din destination, gör Parkeringspaketet med 360° kamera parkeringen och manövreringen lätt och smidig. Användningen av funktionerna är enkel och intuitiv genom det omsorgsfullt genomtänkta betjänings- och displaykonceptet i X-Klass-interiören. Du vill bara kliva i genast och njuta av det - den unika Mercedes-Benz-komforten. Oavsett om du är i skogen, vid havet eller i staden.

Boka provkörning

  • Mercedes-Benz X-Klass i silver med stilren bildesign och exteriör, parkerad i city.

Exteriördesign.

Den imponerande fronten är det första som fångar ögat. Motorn med powerdomes tillsammans med främre stötfångaren och optiskt underkörningsskydd bidrar till den dynamiska designen: läckra element blandas med robustheten hos ett terrängfordon. Den slående strålkastardesignen, med LED-teknik som tillval, ger X-Klass ett självsäkert intryck.

Följ de väldefinierade linjerna över de muskulösa hjulbågarna, över lättmetallfälgarna, som är upp till 19 ", för att nå den väsentliga egenskapen: lastbädden på den första pickupen som bär stjärnan. Den extra Mercedes-Benz designade stylingrör i polerad rostfritt stål kombinerat med den valfria lastbäddsbeklädnaden och den integrerade LED-belysningen är i en klass för sig.

Backkameran i Mercedes-Benz X-Klass.

Oavsett perspektiv - den distinkta Mercedes-Benz-designen är tydlig från varje håll och i varje detalj. X-Klass har flera  utrustningsvarianter med två tydligt differentierade designversioner – PROGRESSIVE och POWER – och ytterligare stora möjligheter till individuell utformning. Originaltillbehör som har tagits fram särskilt för X-Klass, till exempel ett markant stylingrör och robusta sidorrör, flakkåpa och flaklock framhäver bilens starka karaktär och gör X-Klass till en pickup som skiljer sig från mängden.

Bygg din X-Klass

Kördynamik

  • Instrumentpanelen i Mercedes-Benz X-Klass.

X-Klassens omisskännliga interiördesign.

Det typiska Mercedes-Benz designspråket och exklusivitet återspeglas i varje detalj – i läderklädseln, som tillval, finns i nötbrunt eller svart, multifunktionsratten med högkvalitativt nappa-läder eller i ventilationsdysor och manöverknappar i silverkrom. Den strukturerade instrumentpanelen med stora längsgående dekorlister formar utseendet. Varma och kalla färger i stark kontrast till varandra och specialutvalda material ger inredningen det slutgiltiga, polerade utseendet. Du kommer nästan inte vilja kliva ur igen. Förutom för att kunna titta på X-klassen från utsidan.

Bygg din X-Klass


Titta in i X-Klass.

Här kan du scrolla runt och kika in i X-KlassHar du ett par VR-glasögon kan du klicka på glasögonen-ikonen och kliva in.


Din X-Klass. Ditt beslut.

Två designversioner för mer individualitet.

Med de två designversionerna PROGRESSIVE och POWER samt en mängd tillbehör kan du forma din X-Klass så att den passar din livsstil och dina krav.

 

Bygg din X-Klass

Mercedes-Benz X-Klass pickup i svart.

POWER Line 250d – imponerande, bekväm, överlägsen.

Med sin attraktiva utrustning sätter POWER Line en helt ny nivå för design, komfort och högkvalitativt utseende.

Läs mer

Mercedes-Benz X-Klass pickup i rött från sidan.

PROGRESSIVE Line 250d – mångsidig trendsättare.

Tack vare sin mångsidighet lämpar sig designversionen PROGRESSIVE såväl för tuffa uppdrag i arbetet som spontana äventyr.

Läs mer

POWER Line 350 d med V6-motor

Är du sugen på en pickup med extra allt? Då är denna kampanjmodell valet för dig. 258 hästkrafter, permanent fyrhjulsdrift och exklusiva designdetaljer.

Läs mer